Logo
 
miercuri, ianuarie 28th, 2015

Adele canta din nou pentru James Bond?

Cântăreaţa britanică Adele ar putea interpreta tema muzicală a noului film din seria „James Bond”, după ce, în 2012, a cântat hitul „Skyfall” de pe coloana sonoră a peliculei „007: Coordonata Skyfall.

Adele, în vârstă de 26 de ani, a primit mai multe distincţii, inclusiv un premiu Oscar, pentru cântecul „Skyfall” de pe coloana sonoră peliculei care îl are ca protagonist pe agentul secret James Bond, interpretat de Daniel Craig, iar presa britanică vorbeşte despre artistă ca fiind una dintre vocile preferate de producători pentru înregistrarea noii teme muzicale.

Filmările pentru noua producţie din seria „James Bond”, „Spectre”, în care agentul 007 va fi interpretat tot de Daniel Craig, au început la sfârşitul anului trecut. O sursă a declarat pentru Daily Mail că artista s-a întâlnit cu producătorii peliculei în California şi şi-a prezentat ideile privind noul cântec.

Adele

„Toată lumea crede că Adele este în California pentru mult aşteptatul său album, dar, de fapt, lucrează la o idee muzicală pentru filmul cu James Bond. Nu a comunicat cu producătorii filmului timp de câteva săptămâni, dar apoi brusc a spus că are planuri măreţe pentru tema muzicală, aşa că au chemat-o aici. Producătorii i-au spus că îşi doresc să colaboreze cu ea pentru viitorul film, dar vor decide dacă vor sau nu piesa după ce o vor asculta”, a spus sursa citată.

Dacă Adele va fi aleasă de producători, cântăreaţa va deveni prima vedetă, după Shirley Bassey, care va înregistra mai mult de o temă muzicală pentru franciza „James Bond”. Shirley Bassey a cântat trei melodii dedicate acestei francize: „Goldfinger”, „Diamonds Are Forever” şi „Moonraker”.

Artista britanică Adele lucrează în prezent la un nou album, care ar putea să se intituleze „25”, după modelul precedentelor materiale discografice ale sale, „19” şi „21”, în funcţie de vârsta pe care o avea atunci când le-a înregistrat. Presa britanică spune că noul album al cântăreţei Adele va include multe piese pop şi va fi lansat în 2015.


După succesul fenomenal obţinut cu albumul „21”, care a fost lansat în 2011, singura piesă nouă lansată de Adele a fost „Skyfall”, tema muzicală a celui mai recent film din seria „James Bond”. Acest cântec a fost recompensat cu un Glob de Aur şi cu premiul Oscar în 2013.

Sursa

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.