Logo
 
marți, decembrie 9th, 2014

Balcony TV in Cluj-Napoca

Trupele clujene au de cateva zile o platforma pe care s-ar putea face cunoscute. Prima filiala din Romania a retelei internationale de partajare de videoclipuri muzicale Balcony TV s-a lansat la inceputul lui decembrie si isi propune sa filmeze si sa difuzeze show-uri ale unor artisti locali valorosi, insa mai putin cunoscuti. Deja se filmeaza pe terasa facultatii Sapientia EMTE de pe Calea Turzii.

Cluj-Napoca s-a alaturat in 2 decembrie la reteaua internationala de partajare videoclipuri muzicale, www.balconytv.com, astfel ca show-ul care a dat startul a fost publicat pe pagina oficială a Balcony TV marti seara.

Proiectul Balcony Tv a luat nastere in 2006, la Dublin, iar azi exista in peste 55 de orase pe plan global. in urma cu 6 luni, producatorul Stanik Bence s-a decis sa porneasca si o filiala in Cluj Napoca, fiind prima din tara. Pentru a realiza acest proiect a avut nevoie de o echipa, astfel l-a contactat pe Halmen Jozsef si pe Nagy Hunor Gyork, astfel s-a format nucleul proiectului.

Echipa noului post de televiziune este responsabila de a realiza fiecare show prezentat pe site-ul Balconytv.com sub numele orasului Cluj-Napoca. Prima etapa a realizarii a unui show este de a contacta o trupa sau un artist ales de catre echipa de pe urma studiilor de piata a trupelor active din Romania.

Echipa nu dispune in acest moment de un studio propriu. Exista un parteneriat cu Open Sky Productions din Cluj-Napoca pe partea de tehnica.

Intr-o saptamana de la lansare, pagina de Internet a postului a strans 600 de like-uri, plus aproape 2.500 de vizionari pe YouTube.

Sursa: http://www.ziardecluj.ro/

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.