Logo
 
joi, aprilie 2nd, 2015

Cine a câștigat marea finală Jaxx Rock Battle? (Foto)

Să participi la un concurs precum Jaxx Rock Battle e ca și cum ai juca la pariuri. Fiecare jucător mizează pe ce îl îndeamnă intuiția; în cazul unul concurs de concerte așii au fost: ritm, atmosferă, stil, empatie cu publicul și – poate cea mai grea carte – muzica.

Potențialul rock-ului românesc: new rock’n roll

Da, orădenii de la Baby Elvis au luat marele premiu de 1000 de EURO.

Jaxx Rock battle 2015 finala (19)

Dacă în prima lor apariție pe scenă au fost ușor nesiguri, în seara marii finale au adus un suflu nou rock’n roll-ului. Muzica celor patru a creat o energie și o atmosferă ce a transportat publicul într-un 1960… din viitor.

Jaxx Rock battle 2015 finala (16)

Printre emoții și mișcări scenice ușor timide, vocea solistului, chitările, basul și tobele au fost toți pentru unul și unul pentru toți. Mâna câștigătoare a fost, deci, un combo de personalitate muzicală și stil bine definit. Și a prins la public.

Jaxx Rock battle 2015 finala (22)

„Vreau să fiți primii care să știți că în viitorul apropiat o să ne lansăm primul album.”– a anunțat solistul Baby Elvis în timpul concertului.

Competitorii celor de la Baby Elvis au fost: Altfive, RiotMonk, Gecko, Rattlejack. Cine a prins competiția de la început, a putut asista la un adevărat festin muzical. Juriul a avut o provocare dificilă, fiindcă trupele participante provin aproape din toate genurile de rock.

Gecko

Jaxx Rock battle 2015 finala (6)

Rattlejack

Jaxx Rock battle 2015 finala (11)

Un AC/DC românesc: The Backstabbers

Băieții de la The Backstabbers au încălzit atmosfera în Jaxx până am auzit rezultatele concursului. Vocea solistului ne-a plimbat de la AC/DC până la Elvis Presley.

Jaxx Rock battle 2015 finala (28)

Instrumentalul trupei este energic, talentat, un pic nebun și incredibil de molipsitor. Este genul de trupă de la care vrei tot mai mult. Rock on to classic rock!

Jaxx Rock battle 2015 finala (31)

Jaxx Rock Battle a demonstrat că Ardealul are potențial în lumea rock. Cei cu urechea mai „fină” au putut simți evoluția muzicii: experimentalul, instrumentalul puternic și alternativul sunt ingredientele rețetei succesului.

Articol scris de Cristina Ungurean

Foto: Teodora Neagu. Mai multe fotografii sunt pe Facebook.

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.