Logo
 
joi, octombrie 9th, 2014

S-a lansat CLUJ BLUES FEST

I got the blues in my soul

Versuri ce se vor auzi la începutul lunii noiembrie în Cluj-Napoca sub titlul „Cluj Blues Fest”, ce va avea loc în 7-8 noiembrie, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, pe strada Memorandumului.

Festivalul este organizat de ClujulCultural.ro şi Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

nebun dupa blues

“Ideea mi-a venit demult, fiind pasionat si de muzica buna, intr-o seara cand am ascultat niste blues. Am tot zis ca merita sa facem un festival, mai ales ca blues-ul e o muzica de atmosfera, de elite, nu e pentru mase, nu e rock si bere. Am muncit mult ca sa pun in practica ideea asta, alaturi de colegul meu Andrei Balogh. De multe ori am vrut sa renuntam, dar am gasit oameni inimosi care ne-au sprijinit. E editie pilot, dar vrem sa crestem festivalul pe termen lung. Nu ne vom lasa batuti de nimic si vom face din Cluj Blues Fest un reper in piata culturala clujeana, asa cum a ajuns un reper si Clujulcultural.ro.

Curand anuntam toata noutatile, vor fi trupe din strainatate, dar si din Cluj si Romania.

Imi scot palaria in fata celor care ne-au sustinut si sprijinit. Cred ca Clujul, care a dat cantareti de blues mari, cum a fost Iuliu Merca sau cum e Totu Rares, chitarist de exceptie, trebuie sa aiba un festival de profil”, a declarat pentru eClujeanul.ro, jurnalistul Tiberiu Farcas, editor coordonator al site-ului clujulcultural.ro si organizator Cluj Blues Fest 2014.

Pagina oficială facebook al evenimentului: https://www.facebook.com/clujbluesfest2014.

Sursa Photo

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.