Logo
 
miercuri, martie 25th, 2015

Electric City: Cine ii inlocuieste pe Morcheeba si noutati legate de bilete

In 20 martie organizatorii Electric City au fost anuntati ca formatia Morcheeba nu va mai canta la eveniment deoarece solista Skye Edwards a avut parte de o nastere prematura. Astazi s-a anuntat ca WALDECK live band o sa inlocuiasca formatia Morcheeba si vor canta sambata at Electric City – Youth Day.

Aici este un playlist cu muzica celor de la Waldeck, o combinatie de electronic ballroom, dub si western.

Ce se intampla cu biletele cumparate special pentru Morcheeba?

Organizatorii au anuntat ca ofera ocazia celor care au cumparat bilet pentru Morcheeba sa isi primeasca banii inapoi, daca nu doresc sa mai vina la eveniment. Sunt variante diferite de a va primi banii inapoi, in functie de modalitatea prin care a fost cumparat biletul:

  • Daca biletul a fost cumparat de la Booha Bar, recuperarea banilor se va face marti, miercuri si joi (24-26 Martie) intre 11:00-19:00, pe baza unui bilet intact si original pentru Electric City
  • Daca biletul a fost cumparat fizic din Reteaua Eventim (Domo, Germanos, Orange, Vodafone, Carturesti), banii se vor recupera din acelasi loc din care s-a facut achizitia, in zilele de marti, miercuri si joi (24-26 Martie), in intervalul orar de functionare a locatiei respective, pe baza biletului intact si original.
  • Daca biletul a fost cumparat online, trebuie sa trimiteti un mail la contact@eventim.ro in care sa mentionati ca doriti recuperarea banilor pentru Electric City.

Important:

  • Banii se vor returna doar in schimbul unui bilet intact si original pentru Electric City.
  • Banii se vor recupera doar in zilele de marti, miercuri si joi, in intervalele orare mentionate mai sus
  • Se va recupera suma care a fost platita pe bilet (59 lei, 79 lei, 99 lei) plus taxele de procesare Eventim, unde este cazul.

Plata doar cu cardul

Anul acesta la Electric City va fi implementat un sistem revolutionar si rapid de plata, fara cash, ci doar prin carduri RFID.

electric city 2015 plata

Cum functioneaza?

Vei primi un card care permite plata prin simpla plasare a cardului in fata unui scanner. Cardul va putea fi alimentat la standurile speciale, prin doua modalitati: cash sau prin folosirea unui card bancar.
Banca Transilvania este partener al Electric City, iar cei care au carduri BT le vor folosi pentru a-si alimenta cardurile RFID. La fiecare reincarcare primesti instant un bonus de 10%.

De unde cumperi bilete pentru Electric City?

Biletele pentru Electric City pot fi cumparate in avans de la Booha Bar si Reteaua Eventim sau direct de la fata locului. Costul unui bilet este de 99 de lei.

Vezi artistii care o sa cante si programul pe site-ul Electric City.

Ce parere ai despre Waldeck, noua trupa anuntata? 

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.