Logo
 

Asculta Musicomania

Asculta Live!

MUSICOMANIA, joi ora 20:00 la Radio Transilvania

Atunci când vorbeşti despre oameni vorbeşti si despre muzică. Şi atunci când vorbeşti despre muzică bună vorbeşti despre pasiune.

Pasiunea pentru muzică este cea care a pus bazele acestui proiect care, încă de la început și-a focusat activitatea asupra unui scop precis: acela de a oferi muzicii românești o altă șansă, o altă posibilitate de afirmare, de a susține artiștii și trupele care doresc să ajungă în fața spectatorilor români și străini pe scenele unor festivaluri recunoscute la nivel internațional.

MUSICOMANIA este un proiect născut din dorința de a aduce mai aproape de publicul larg o muzică și o cultură prea puțin susținute în România, dar ai căror reprezentanți și produse întradevăr valoroase merită o recunoaștere constantă.

Proiectul își propune atragerea iubitorilor unui spectru larg la genuri muzicale, cât și promovarea tinelelor talente pe firmamentul valorilor muzicii ușoare.

Ei sunt cei care vor fi responsabili să introducă publicul în vibe-ul MUSICOMANIA.

Mihai Oprean   Patriciu Pop

Povestea MUSICOMANIA a început în 20 noiembrie cu scopul de a doborî recorduri, de a impune noi standarde, de a schimba percepții, dar mai presus de toate, de a susține întotdeauna muzica adevarată.

MUSICOMANIA va avea o emisiune saptamanală, in fiecare joi de la ora 20:00 – 22:00, ce se va difuza pe Radio Transilvania.

În prezent Radio Transilvania deține frecvenţe de emisie în 11 oraşe (Oradea, Satu Mare, Carei, Baia Mare, Bistrita, Alesd, Zalau, Cluj Napoca, Turda, Luduș, Mediaș) din Transilvania fiind recepționat în peste 15 oraşe şi localităţile limitrofe.


20 noiembrie 27 noiembrie 04 dec 10872477_4878401295199_1922011945_n


 

Musicomania LIVE la Jazz in the Park ( Koszika & The Hotshot )

Musicomania LIVE la Jazz in the Park ( The Rank& Fashion )

Musicomania LIVE la BlajAlive ( Manu Chao)