Logo
 
sâmbătă, august 1st, 2015

Euforie în prima zi de UNTOLD Festival

Euforie în prima zi de UNTOLD Festival

Începând de ieri, Cluj-Napoca este destinația muzicală a României. Peste 53.000 de participanți s-au bucurat de prestațiile artiștilor din prima zi și de activitățiile de relaxare din Parcul Central.

Încă de la intrarea în festival, publicul a putut să descopere zonele de relaxare și multiplele activități din cadrul Parcului Central. Elementul surpriză al festivalului fost scena inedită de pe Cluj Arena al cărei decor și structură reprezintă o premieră în România.  Peste 100 de profesioniști au contribuit la realizarea scenei principale, printre care ingineri de scenă, structură, sunet, lumini, graficieni.

Decorul scenei invită publicul să se lase purtat într-o lume plină de magie, să evadeze din cotidian pentru 4 zile, să se bucure de atmosfera plină de energie, unde personajele din basmele românești prin viață cu ajutorul inovațiilor tehnologice, până târziu în noapte.

Untold Festival
Construcția scenei însumează: 1.200 mp decor, 306 mp de ecrane video, 533 de lumini și proiectoare, efecte pirotehnice și 11 variante de proiectare. În echipa de producție de la main stage ne bucurăm să avem alături de noi specialiști care fac parte din echipa lui Armin van Buuren, Tiesto, Hardwell.

Concertele Fedde Le Grand, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE și ATB au strâns festivalierii în URUSUS UNTOLD Arena pentru ore bune de concerte energice și interactive. Apogeul serii a fost concertul celor doi frați DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE care au fluturat steagul României ,pe scenă sub privirele încântate ale fanilor.

BILETE ȘI ABONAMENTE

Bilete pentru fiecare zi se mai pot achiziționa de la punctul de Ticketing din Parcul Central în orarul 10 a.m – 3 a.m, la  prețul de 150 lei. Abonamentele la UNTOLD Festival mai pot fi achiziționate doar astăzi la prețul de 320 lei, în același orar.

Urmăriți conturile oficiale ale festivalului pentru informații și noutăți: www.untoldfestival.com, www.facebook.com/UntoldFestival, https://instagram.com/untoldfestival și intrați în perimetrul festivalului pentru a descoperi surprizele pregătite!

Untold Festival

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.