Logo
 
joi, septembrie 17th, 2015

Exit Oz la Sabotage Festival

Sabotage anunță concert Exit Oz la festivalul din octombrie

Sabotage Festival va avea loc pe 2-3 octombrie în Timișoara între orele 21:00-06:00. Programul festivalului include cinci concerte live în fiecare noapte. Lineup-ul include artiști renumiți, precum Foreign Beggars, WhoMadeWho, Max Cooper, Kalabrese, On-the-go, Subcarpați, Brum, Exit Oz și alții.

Exit Oz s-a născut în 2011 din „energiile mlaștinilor locale” și reprezintă un proiect muzical de jazz contemporan din Timișoara. Odată cu lansarea primului album, „Împământenit”, în luna mai 2014, grupul a creat o temă identitară axată pe elementul “pământ”. Eticheta descriptivă care se potrivește cel mai mult muzicii lor este dark jazz. (Ascultă Exit Oz aici: Bandcamp)

EXIT-Oz

Anul 2015 a însemnat, pentru cvartetul timișorean, trecerea la elementul “apă” și odată cu el, noi abordări stilistice. Muzica propusă de Exit Oz include nu doar elemente de jazz contemporan, ci și puternice influențe din post-punk, pop, electronica și metal; ceea ce în jargon propriu se numește „mlazz” (jazz de mlaștină).

Abonamentele pentru festival, în valoare de 49 de lei, sunt disponibile în Timișoara la punctele de vânzare partenere: U-man Store, Aethernativ, Ambasada și Scârț Loc Lejer. Abonamentele online se comercializează la prețul de 59 de lei și sunt disponibile aici: http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=7391

Mai multe detalii despre eveniment pe pagina: https://www.facebook.com/events/865835566846457/  

Sursa Foto: www.youtube.com / live @ Control

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.