Logo
 
vineri, martie 6th, 2015

Funk’e Fetish

Funk’e Fetish inseamna Adi (tobe), Jorj (chitara), Albert Freeman (bas) si Mada (voce). Spun despre muzica lor ca e influentata de RHCP, James Brown si The Police si abordeaza un rock jazzy ceva mai funk.

Pe canalul lor de Youtube putem asculta doua coveruri (Nobody’s wife, Anouk) si Run Away Baby (Carly Rose) dar au in lucru si cateva piese proprii.

funk'e fetish

1. De la ce vine numele trupei? Sau cum ati avut aceasta idee?

Ne-am gandit la funk stilul care ne influenteaza compozitiile in general iar fetish ( luand sensul cuvantului care inseamna ‘obiect considerat purtator de forta magica sau spirit capabil sa dea ajutor celui care-l poseda’) care vine oarecum in completarea stilului pe care-l abordam, cu acel ceva nou plus care suna si foarte bine. Numele a venit destul de accidental intr-o discutie cu cei din trupa si a iesit Funk’e Fetish.

2.Cum va descrieti trupa in cateva cuvinte?

Expresivitate si temperament

3. Lucrati la ceva piese proprii sau momentan va axati pe coveruri?

Deocamdata lucram la piesele proprii pentru Jaxx, care nu sunt inca definitivate deoarece ne-am “infiintat” acum o luna si inca lucram la ele. Pe viitor vrem sa ne axam pe piese proprii, dar din cand in cand nu strica si un cover. Pentru Jaxx piesele vor fi mai adaptate spre rock, deoarece este concurs de rock iar sound-ul pieselor va fi foarte experimental.

4. Cine sunteti cand coborati de pe scena?/Cu ce va ocupati in afara de muzica?

Trei din noi cantam si in trupa Sounds in the Attic (S.I.T.A.) adica Adrian la tobe, Albert chitara bas si George chitara si studiem la facultate aici in Cluj-Napoca. Al patrulea membru – Madalina, este eleva in clasa a X-a, este din Gherla dar studiaza canto la Scoala Populara de Arte „Tudor Jarda’ unde Adi si George lucreaza part time iar tot aici ne-am cunoscut. Cu Mada si ne-am hotarat sa incepem ceva nou.

5. De ce sa venim la concertele voastre?

Orice stil care are ca influenta funk-ul ar trebui sa atraga lumea la concerte, deci de ce nu si la Funk’e Fetish?

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.