Logo
 
marți, aprilie 28th, 2015

Interviu George Lazar (trupa GOTHIC)

Category:

Etichete:

Interviu cu noul membru Gothic- George(voce)

Trupa românească Gothic are un nou membru : George Lazăr. El a început să cânte ca solist, pe lângă Alin Petruț, de pe la începutul lui 2015. Tânărul talentat de numai 18 ani ne-a povestit într-un interviu despre cum a ajuns de la un simplu fan să devină parte din Gothic.

Musicomania: Cum a fost primul concert Gothic pentru tine- în public?
George:
Hmm, primul concert Gothic în public e o chestie ce nu prea poate fi explicată prin cuvinte, e ceva ce trebuie trăit și simțit, abia apoi vei putea întelege ce am simțit eu în momentele acelea. Acordajele joase si riff-urile foarte grele parcă mă întăratau să dau din cap. A fost o experiență deosebită.

Cum ți-ai descoperit talentul ca solist?
Eu sunt un foarte mare fan Metallica, iar cand tata mi-a arătat ce pot face acești oameni, pur și simplu i-am zis că asta vreau să fac. Asta se întampla cu mulți ani in urmă, eram foarte tânăr. Multă vreme am ramas doar cu ascultatul și cântatul la karaoke. După ceva timp am intrat într-o trupă de heavy, care în cele din urmă s-a transformat în melodic death-metal. (Invader)

Cum ai primit propunerea să faci parte din trupă?
Totul a început de la o propunere din partea lui Alin Petruț (voce/chitară) să cânt „Jocul Ielelor” ca și invitat alături de ei într-un local din Lupeni. Apoi încet-încet am mai învățat piesele lor, am mai repetat, iar după mai multe concerte împreună am primit această propunere.

De cât timp faci parte din Gothic?
Neoficial din Ianuarie, oficial de pe 18 Aprilie.

Cum a fost primul concert ca solist Gothic?
Primul concert ca și solist Gothic a fost o experiență inedită, am avut cele mai mari emoții din viața mea, fiindcă eram înconjurat de prieteni și familie, plus că trebuia să dau tot ce e mai bun.

Care sunt planurile tale de viitor- pe plan muzical?
Lucrurile sunt destul de simple, vreau să dau tot ce e mai bun din mine și să arăt că metal-ul este și va fi tot timpul la putere!

Un salut pentru cititorii Musicomania: Vă așteptăm la concertele Gothic! Stay metal and horns up!

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.