Logo
 
marți, martie 10th, 2015

Jaxx Rock Battle 4 martie – Foto

A-III-a editie a concursului Jaxx Rock Battle a inceput in forta cu primele formatii inscrise in concurs si cu concertul formatiei Times of Need care a castigat editia a II-a. Formatiile concurente care au cantat pe scena din Garajul cu Rock sunt The Emp (Bistrita), Altfive (Cluj-Napoca), Konthrast (Cluj-Napoca).

Dupa concerte, juriul a decis impreuna cu publicul formatia care merge in finala din 1 aprilie: Altfive (vezi interviul de aici).

Clasamentul din 4 martie:

Altfive – 159 puncte

The Emp – 91.2 puncte

Konthrast -106.2 puncte

Altfive

Formatia Altfive a fost preferata publicului datorita energiei transmise si solistei enigmatice care suna promitator. Desi concertul lor a fost usor intarziat de probleme tehnice, formatia a cantat 2 piese proprii (Disobey si Fight) si piesa Zombie de la The Cranberries, plus un bis.

Jaxx Rock Battle 4 martie 2015 (12)

Jaxx Rock Battle 4 martie 2015 (17)

The EMP – trupa care a deschis concursul

The EMP inseamna Electro Magnetic Pulse si este o formatie tanara infiintata la Bistrita in octombrie 2013. The EMP se bazeaza doar pe partea instrumentala si nu au vocalist.

Jaxx Rock Battle 4 martie 2015 (10)

Formatia s-a remarcat prin sound-ul si stilul influentat de marii chitaristi Steve Vai si Joe Satriani, iar pe alocuri chitaristul formatiei The EMP – Emanuel Puacar, iese constant in evidenta cu solo-uri prezente pe tot parcursul pieselor.

Jaxx Rock Battle 4 martie 2015 (9)

Konthrast

Formatia Konthrast a fost apreciata pentru sound-ul de rock clasic. Membrii juriului au precizat faptul ca au simtit ca s-au intors in timp atunci cand Konthrast au fost pe scena.

Jaxx Rock Battle 4 martie 2015 (20)

Konthrast au cantat piese proprii cum ar fi Vultur hoinar, Ce sa cred s.a.

Jaxx Rock Battle 4 martie 2015 (23)

Dupa recitalurile trupelor, a avut loc jurizarea juriului. Acesta a fost un moment important al serii deoarece membrii juriului au oferit feedback constructiv pentru fiecare formatie in parte. Juriul a fost foarte obiectiv si a spus atat puncte bune ale formatiilor, cat si puncte mai putin bune si la care trebuie sa lucreze. Ei le-au oferit participantilor sfaturi utile cu ajutorul carora sa se perfectioneze.

Membrii juriului sunt de la stanga la dreapta: Patriciu Pop, Andy Ghost, Aminda, Richard Bordea si Dudu Isabel.

Jaxx Rock Battle 4 martie 2015 (26)

Jaxx Rock Battle 4 martie 2015 (31)

Jaxx Rock Battle mai are 3 editii care se vor desfasura in fiecare seara de miercuri in Garajul cu rock: 11 martie, 18 martie,  25 martie. Finala se va desfasura in 1 aprilie si le dorim succes participantilor.

Mai multe fotografii sunt pe Facebook.

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.