Logo
 
vineri, septembrie 25th, 2015

l a u n m o m e n t d a t prezintă Objektivity Showcase

l a u n m o m e n t d a t  prezintă Objektivity Showcase

Dacă vă amintiți de primele petreceri din fabrica Pasmatex sau de vreun eveniment care v-a lăsat cu capul în nori sau în televizoare, înseamnă că știți despre ce vorbesc, și anume despre l a u n m o m e n t d a t.

Conceptul de petreceri l a u n m o m e n t d a t pregătește în premieră pentru Timișoara, un showcase Objektivity.

Invitații serii sunt nimeni alții decât NTFO, André Hommen și Punu. Evenimentul va avea loc la Hala Electrometal în data de 31 octombrie.

L A U N M O M E N T D A T
Objektivity este o casă de discuri din New York, care aparține renumitului producător Dennis Ferrer.

NTFO sunt printre primii români care au reușit să își construiască un nume în industria muzicii electronice; ei fiind binecunoscutul duet Robert și Dani, originar din Jimbolia. De-a lungul carierei, cei doi au reușit să impresioneze prin producțiile lor muzicale lansate prin intermediul unor case de discuri recunoscute în plan internațional, precum Diynamic, Objektivity, ALive, dar și prin propriile case de discuri, precum Sintope Digital și Jargon.
https://soundcloud.com/ntfo

André Hommen este cunoscut atât pentru rolul său administrativ asupra casei Objektivity cât și pentru producțiile lui muzicale de succes. Întors în studio, după un tur extins între anii 2011 și 2014, el a produs primul lui EP solo numit “The Bottom Line”, lansat pe la mijlocul anului 2014.

Piesa “The Bottom Line” a fost inclusă în setul muzical înregistrat la Boiler Room din New York în 2014 și a reușit sa primească un feedback exploziv în Social Media.

André a colaborat cu mulți artiști importanți, precum Ferrer, Argy și The Martinez Brothers.
https://soundcloud.com/andrehommen

Punu are în spate un trecut muzical divers, trecând prin mai multe genuri muzicale, atât la tobe cât și la producție. Ultimul EP se numește 2058/WildCards și a fost lansat la Sintope Digital în luna iulie 2015. Producțiile sale prezintă un mix de sunete melancolice însoțite de vocaluri liniștitoare și beat-uri dure.
https://soundcloud.com/punupn

Vom reveni cu mai multe detalii la un moment dat…:))

(Pozele sunt realizate de Jelmarean Vlad)

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.