Logo
 
marți, aprilie 28th, 2015

Most Wanted Party Monstarz cu Eddy Wata si Admiral C4C

Eddy Wata și Admiral C4C au concertat într-un nou concept de party în România: Most Wanted Party Monstarz.

Eddy Wata, supranumit si „regele raggae-dance”, pe care l-ai ascultat în topurile radiourilor sau televiziunilor de profil din țară și străinătate a concertat în România în acest weekend. Sigur ai fredonat cel puțin o dată una dintre piesele sale: „I love my people”,  „My dreamsau “I like the way”.

Eddy Wata, unul dintre cei mai apreciați producători și artiști internaționali și Admiral C4C, artistul desemnat de ADMA AWARDS 2013 în Amsterdam: Best Reggae Artist of the Year și Best Reggae, au concertat lansând un nou concept de party: Most Wanted Party Monstarz.

Concertul a avut loc în The SIN – Social Code Club, în 25 aprilie, în Cluj-Napoca.

Admiral C4C

Asta după ce, în 24 aprilie, Admiral C4C a cântat la Bucharest Fashion Week (BFW), cel mai important eveniment de moda din Romania, eveniment aflat la cea de-a XXII-a ediție, care a avut loc între 24 și 26 aprilie la Ambasad’Or Events & Leisure. În cadrul evenimentului, Admiral C4C a susținut recitaluri special concepute pentru podiumul de modă, alături de artiști consacrați, aflați pe agenda evenimentului, precum: Dorina Vasilashko, Alessia, Morris.

După acest eveniment, sâmbătă seară, Admiral C4C a uimit audiența în stilul caracteristic, atât prin sound și prezență scenic, cât și prin surprizele prin care obișnuiește să surprindă publicul. De această dată, pentru ca show-ul să fie complet, Admiral C4C i-a avut alături, ca invitați speciali, pe Simona Mereu și Sir. Ledgen, care au incins ringul de dans cu mișcările lor spectaculoase. Cei doi dansatori, inițiatoarea curentului Ragga Jam în Romania, Simona Mereu și Sir Ledgen, unul dintre cei care au colaborat la coregrafia filmului Step Up 3D, se află într-un turneu național de Dancehall.

Eddy Wata

Eddy Wata și Admiral C4C iubesc publicul românesc
Pregătiți-vă pentru cel mai tare party, Cluj-Napoca!” Acesta a fost mesajul lăsat de Eddy Wata la conferinta de presă. Artistul, pe care probabil îl cunoști după melodia „I Love My People” a revenit alături de Admiral C4C pe scena clujeană. Cei doi au susținut un concert, care s-a lăsat cu un party nebun în club Sin.

„Nu am fi nimic fără fanii noștri” spune Eddy Wata

Admiral C4C Admiral C4C Eddy Wata

Artiștii au vorbit despre muzica lor ca fiind „mâncarea” pe care o prepară în „bucătărie”(studioul), în cadrul conferinței de presă:

Specialitățile bucătarului-șef ar rămâne anonime dacă nu ar avea clienți care să le guste mâncarea. Așa și noi – nu am însemna nimic ca artiști fără fanii noștri.” a explicat Eddy Wata.

„Publicul românesc îmi inspiră iubire legată strâns cu frumusețe și acceptare”, a declarat Eddy Wata.

Am puțini prieteni, dar prietenii pe care mi i-am făcut în Cluj-Napoca pot spune că-mi vor rămâne prieteni pe viață. Ca artist, prima dată când te lansezi tot ce vrei e să-ți impresionezi familia și prietenii apropiați. O dată ce ai asta, simți că le ai pe toate. Așa mă face să mă simt și publicul clujean de fecare dată când concertez aici –  ca acasă”, a mărturisit Admiral C4C.

Cariera muzicală a lui Eddy Waka s-a dezvoltat și ca producător. L-am întrebat, așadar, pe post de producător, ce tip de muzicieni caută să promoveze.

Puțini știu – și cred că sunt un pic mirați când află –  că eu în timpul liber, acasă, ascult mult jazz. Ascult pentru dezvoltarea mea personală și pentru că mă inspiră. Aduce senzația aceea de originalitate și fresh –  asta caut să găsesc într-un artist pe care decid să-l promovez”, a explicat Eddy.

Admiral C4C

Multumim Topcar SEAT Cluj si Hotel&Restaurant „Univers T” Cluj-Napoca pentru implicare.

Multumim partenerilor media pentru comunicarea evenimentului: ProFM Romania, Zile si Nopti Cluj-Napoca,Monitorul de Cluj, RadioTransilvania Turda-Cluj, Cluj Life,Orasul Cluj, cluj.com, EClujeanul, Revista Bulevard, Clujul de buzunar, ORA de Cluj si Look TV.

Evenimentul a fost organizat de Respect Bigtime si sustinut de Musicomania.

Fotografi: Raul Grecu si Ionut Boca.

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.