Logo
 
vineri, septembrie 11th, 2015

NAVI lansează noul single, „Eyes Wide Shut”, cu un videoclip de artă

Category: , ,

Etichete:

NAVI lansează noul single, „Eyes Wide Shut”, cu un videoclip de artă.

Cantautoarea NAVI își lansează astăzi cel de-al treilea single, „Eyes Wide Shut”, o baladă dramatică și efervescentă.

Artista și producătorul ei, NMC (Nica Marian Ciprian), și-au urmat instinctul încă o dată și au creat un videoclip impresionist, aproape alb-negru, în care se întrepătrund o multitudine de stări.

Piesa Eyes Wide Shut”, compusă de către NAVI și NMC, are ceva din onestitatea muzicală a lied-urilor, atât prin interpretarea vocală și partitura complexă de pian, cât și prin procesul de înregistrare.

Piesa asta mă reprezintă 200%, iar clipul e puțin din tot ce sunt eu: nebună, liniștită, melancolică, îndrăgostită de viață, puternică, speriată, inocentă, provocatoare. Totul e TRUE, am tras pianul și vocea simultan, am filmat ca și cum camera nu ar exista, am trăit toate momentele acelea, de la agonie la extaz…”, povestește NAVI.

„Eyes Wide Shut” este cel de-al treilea single solo al lui NAVI, după „The Burning Process” (2015) și controversatul „Picture Perfect” (2014). Lansarea piesei vine după o vară plină de concerte, în numeroase locații din București și de pe litoral, unde NAVI și-a prezentat noul show live, Acoustic is the New Black.

Eyes Wide Shut


DESPRE NAVI

NAVI a început să cânte și să compună la 12 ani. A lucrat, în postura de compozitor și textier, cu artiști precum Morandi, Hotel FM, Anca Florescu, VAIDA, Foișorul de Foc, Aurelian Temișan, Roxana Nemeș, Julie Mayaya, Mihai Toma & Passione și mulți alții.

Din 2008 până în 2012, a făcut parte din duo-ul pop-rock “Alexandra & Alec”, alături de chitaristul Alec Șandor. Împreună au lansat trei single-uri însoțite de videoclipuri (“La cafea”, “Bad Day” și “In Noapte”) și au susținut sute de concerte live.

În 2009, Alexandra & Alec au lansat EP-ul “Little Dreams”, care conține nouă compoziții originale semnate de ei și produse de Edward Maya, NMC și Vali Rotari.

În 2011, NAVI a scris versurile piesei “Change” alături de vechiul ei colaborator, Gabriel Băruța. Cântecul a ajuns să reprezinte România la Eurovision și a marcat o etapă importantă în cariera lui NAVI.

În 2014, NAVI a lansat “Picture Perfect“, numit de presă “cel mai șocant videoclip pop filmat vreodată”. Clipul este, de fapt, un scurt-metraj regizat de NMC, condimentat cu scene BDSM și Shibari (bondage japonez).

În 2015, cântăreața a lansat “The Burning Process“, cel de-al doilea single de pe albumul “The Beauty Diaries”, care se află momentan în lucru la NMC Productions.

www.navisongs.com
www.nmcproductions.net
www.facebook.com/navisongs
www.youtube.com/navisongs
www.instagram.com/navisongs
www.soundcloud.com/navisongs
www.twitter.com/navisongs
http://navisongs.bandcamp.com

Navi
EYES WIDE SHUT

Muzica și versurile: NAVI / NMC
Regie și producție: NMC – www.nmcproductions.net
Machiaj: Cristina Călara
http://www.facebook.com/pages/Cristina-Calara-Make-Up-Artist/224476107746560

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.