Logo
 
marți, decembrie 9th, 2014

Nepoti de Craciun, pentru zambete de bunici

„Nepoti de Craciun” este un proiect de voluntariat care isi doreste sa ajute clujenii in varsta sa intre in atmosfera de basm a sarbatorilor de iarna, chiar daca nu au norocul sa fie înconjurati de familie.

Beneficiari sunt bunicii clujeni in varsta, cu o situatie materiala mai dificila, care frecventeaza centrele de zi pentru varstnici din Cluj-Napoca (este vorba de centrele administrate de Directia de asistenta sociala – nu sunt aziluri: oamenii vin si stau o perioada in timpul zilei, apoi se intorc acasa). Acestia isi petrec o mare parte a zilei la centru, unde sunt printre prieteni: povestesc, joaca table sau sah, sunt ajutati cand au nevoie. La centre sunt inscrisi cateva sute de pensionari, unii dintre ei cu o situatie materiala decenta, dar campania vizeaza pensionarii care nu-si permit sa sarbatoreasca. Ne-am propus ca in perioada sarbatorilor de iarna sa aducem si pe fetele lor zambetul unui bunic de Craciun!

Ediția a 5-a Nepoți de Crăciun are loc anul acesta în Polus Center Cluj zona Food Court, în 14 decembrie, ora 13:00.

Nepoti de Craciu (3)

În fiecare an am fost nepoți pentru tot mai multi bunicuți, iar anul acesta ne dorim să strângem alimente pentru 1500 de pachete pentru vârstnicii de la centrele de zi din Cluj care merită multă iubire și atenție din partea noastră.

Vă așteptăm la eveniment duminică, 14 decembrie, unde puteți dona alimente; unde bunicii vă pregătesc o surpriză; unde cei de la Ciorchin vor imortaliza momentele de emoție și bucurie și le vor transforma în fotografii minunate pe care le puteți printa în schimbul unei donații; unde voluntarii vă vor întâmpina cu zâmbetul pe buze și vă vor spune cine și de ce sunt Nepoți de Crăciun.

Nepoti de Craciu (5)

Dacă nu puteți ajunge la eveniment, puteți să ne ajutați și înainte, pentru că avem nevoie de cât mai multe alimente:

– ulei
– cozonac
– paste fainoase
– faina de malai
– faina alba
– pateu
– conserva de carne

Dar și de:
-1500 de felicitari
– 30 de tricouri pentru voluntari
– 2000 de pungi de hartie + personalizarea lor

Sau dacă doriți, puteți să faceți donații în contul Asociației Magic People, iban: RO43BTRL06601205I50549XX Banca Transilvania Cluj-Napoca – banii donați vor fi folosiți pentru a achiziționa toate cele de mai sus!

Fiți și voi NEPOȚI DE CRĂCIUN!

MUSICOMANIA si BigtimeProduction sustin campania Nepoti de Craciun!

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.