Logo
 
marți, martie 17th, 2015

Promo party UNTOLD – Bucuresti

În 25 aprilie basmele românești vor cuceri clubul Colectiv din București pentru primul promo party marca Untold Festival. Vă pregătim o experiență Untold alături de ANDY C, DJ Snow, Bass Turbat, Marwan Dua, Senior Division și Inflex.

Andy C este unul dintre cei mai apreciați DJ de Drum and Bass din lume, fiind votat Best DJ la Drum and Bass Arena Awards în fiecare an, începând cu 2009. Cel mai recent premiu a fost Best Drum and Bass DJ la National Drum and Bass Awards 2015.

Andy C este britanicul considerat un pionier al mişcării drum and bass este un DJ cu semnătură proprie atât în ceea ce priveşte sound-ul, cât şi în modul în care îşi sincronizează mixerele la care evoluează.

untold

Bilete: [disponibile în rețeaua Eventim.ro]
40 de lei până în 31 martie în limita a 200 de bilete
50 de lei până în 24 aprilie în limita a 650 de bilete
60 de lei în seara evenimentului.

Untold Festival este cel mai așteptat eveniment al anului în România. Festivalul are unconcept unic, bazat pe poveștile tradiționale românești, completat de unii dintre cei mai buni artiști din lume. Avicii și David Guetta împreună cu alți 150 de artiști vă vor purta într-o altă dimensiune. Patru zile și peste 80 de ore de muzică vor transforma unul dintre cele mai dinamice orașe din România într-un tărâm magic.

Colectiv (Str. Tăbăcarilor nr. 7, București) este unul din cele mai proaspete spații din București, dotat cu determinarea să alinieze viața de noapte românească la standardele principalelor hub-uri urbane din Europa.

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.