Logo
 
marți, septembrie 8th, 2015

Sabotage anunță On-The-Go

Sabotage anunță On-The-Go

Trupa On-the-go vine în premieră în România la Sabotage Festival 2015, pe 2-3 octombrie în Timișoara. Obiectivul Sabotage urmărește promovarea muzicii, artei si culturii prin aducerea pe aceiași scena a muzicii electronice contemporane artiști internațional de top precum și artisti locali care activează pe piața muzicii electronice live.

ON-THE-GO
Artiștii festivalului sunt Foreign Beggars, WhoMadeWho, Max Cooper, Subcarpați, Brum, On-the-go și mulți alții.

On-the-go tinde să fie cea mai bună trupă independentă din Rusia la ora actuală. De-a lungul carierei, a reușit să obțină susținerea muzicienilor Tesla Boy și Pompeya. Trupa a concertat toată țara în cadrul celor mai importante festivaluri de muzică. Datorită ultimului album “Young Heart” lansat în 2014, On-the-go a concertat într-un tur european precum și național.

Trupa a realizat o versiune live pentru albumul “GUM Sessions”, filmată în centrul istoric din Moscova, lângă Piața Roșie.

Prima ediție Sabotage Festival a avut loc pe data de 24 mai 2013 și a reușit să strângă peste 2.000 de participanți. Ediția 2015 va avea loc într-o hală cu multe încăperi, de mari dimensiuni, având caracterul unui labrint.

Bilete Sabotage Festival: http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=7391

Mai multe detalii în eveniment: https://www.facebook.com/events/865835566846457/

Sursa foto: pagina de facebook a trupei  On-the-go

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.