Logo
 
luni, septembrie 14th, 2015

Sabotage Festival anunță Premiesku live

Sabotage Festival anunță Premiesku live   

Vești bune pentru amatorii de muzică techno, Sabotage anunță participarea renumitului trio pe nume Premiesku, la festivalul din 2-3 octombrie. Sabotage Festival va avea loc între orele 20:00- 06:00 în Timișoara. Artiștii din line-up sunt Foreign Beggars, WhoMadeWho, Max Cooper, Premiesku, Kalabrese, On-the-go, Subcarpați, Brum și mulți alții.

premiesku
Premiesku reprezintă un proiect muzical 100% românesc, format din Livio, Roby şi George G. Proiectul analogic a ajuns să fie foarte apreciat peste hotare, iar băieții sunt membrii de bază pentru casa de disuri Desolat. Grupul se caracterizează pritr-un mix de stiluri care aparțin muzicii electronice 4/4, precum deep-house, Detroit techno si tech-house. Producțiile lor au fost lansate de către case de discuri influente, precum Cecille și All In. Premiesku este cunoscut în mod special pentru performanțele live analogice, iar la Sabotage Festival va surprinde publicul cu un live set de excepție.

Grupul a reușit să își proiecteze trei console speciale prin care transmit analogic muzica electronică. Conceptul a fost lansat în cadrul prestigiosului festival din Mannheim, Time Warp Lab pe 31 martie 2012. Băieții și-au prezentat proiectul în cadrul atelierului numit „Premiesku – Sunet analogic”, organizat de Desolat.

Biletele pentru festival sunt în valoare de 49 de lei și disponibile în Timișoara la punctele de vânzare partenere: U-man Store, Aethernativ, Ambasada și Scârț Loc Lejer. Online: http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=7391

Mai multe detalii despre eveniment: https://www.facebook.com/events/865835566846457/

Sursa foto: www.goaclub.com

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.