Logo
 
vineri, septembrie 4th, 2015

Semifinala GBOB Transilvania – Tg.Mures

Semifinala GBOB Transilvania Mures

Pot participa maxim 18 formații la această etapă. Mai sunt 10 locuri disponibile pentru această Semifinală. Înscrierea este GRATUITĂ prin completarea unui formular pe website-ul: www.gbob.com

JURIUL 

Gaspary Istvan Zsolt (56, redactor șef Retro Radio Miercurea Ciuc)

Rareș Totu (chitarist, lider la proiectele TransexpressMidnight Sun,Midnight ExpressCristi Minculescu Band), stabilit la București

Nagy Hunor (Balcony TV Cluj)

Robert Benedek (41, Benediktus ProductionRomanian Rock Radio, Brașov)

Richard Constantinidi (46, director național GBOB România, președintele juriului, Cluj-Napoca)


Rareș Totu (49) chitarist, cantautor, este singurul chitarist roman care a castigat titlul de chitaristul anului in doua tari diferite, Romania (1987) si Ungaria (1992). A fost component sau colaborator al grupurilor Compact,Semnal MRodion GAProgresiv TM, a infiintat grupul TransExpresscu care a lansat trei albume in Ungaria si Austria. In 2004 se intoarce in Romania unde impreuna cu Adi Tetrade, Raul Kusak si Sebi Joo infiinteazaMidnight Express, primul supergrup romanesc de dupa revolutie. A cantat in deschiderea mai multor trupe importante dintre care amintim Deep Purple, Uriah Heep, Iron Maiden, Winger, Animals. Este un protagonist obisnuit al festivalelor de Blues si Jazz din tara si din Europa. https://www.facebook.com/rares.totu?fref=ts&ref=br_tf

Rares Totu
Gaspary Istvan Zsolt
 (56) este Redactor sef la Retro Radio Miercurea Ciuc.

Redactorul muzical are o experiență vastă în domeniul radioului, începând cu Radio Siculus Tg. Secuiesc (1995-7), Radio Prima Od. Secuiesc (1997-2000), Director muzical, Redactor sef adjunt Radio Star Od. Secuiesc (2000-4), Redactor șef Radio Vox și station voice la radio Erdely FM din Tg. Mures (2004-8).

Radio Retro (88,7 FM) www.radioretro.ro

Gaspary Istvan Zsolt
Robert Benedek (41)

Pasiunea pentru muzică a apărut în copilărie, iar odată ajuns adolescent a început să scrie recenzii la concerte dar și materiale despre artiștii în vogâ ai momentului la Pop, Rock & Show.

Actualmente Robert Benedek deține Romanian Rock Radio și Benediktus Production; organizează concerte și turnee în țară cu artiști români și internaționali.

http://www.romanianrockradio.caster.fm/

Premiul oferit: O formație va câștiga o cântare de club la Brașov sau Timișoara în 2015.

GBOB


Balcony TV

BalconyTV este o platformă internațională online de video-uri, având conceptul: Music with a view. Proiectul funcționează pe bază de voluntariat, în peste 60 de orașe la nivel mondial (ex. Los Angeles, Toronto, New York, Budapesta, Dublin, Berlin etc.).

BalconyTV Cluj s-a lansat în decembrie 2014, fiind al 59-lea oraș partener și singurul din România.

Fiecare video începe cu prezentarea unei formații, care interpretează o singură piesă proprie LIVE, iar la final se realizează un scurt interviu cu artiștii.

BalconyTV Cluj lansează două episoade în fiecare lună, promovând muzica de calitate din România. Primul video a fost realizat cu Lights Out! din Cluj și a avut mare succes, câștigând titlul de Show of the week pe platforma internațională pe baza voturilor.

BalconyTV Cluj s-a asociat cu GBOB România pentru a oferi o serie de premii la câteva din Semifinalele GBOB organizate în 2015. Până acum acest premiu s-a oferit la Vespera (Cluj) după Semifinala GBOB Transilvania – Cluj, la Velosonics (București) după Semifinala GBOB Muntenia și la Riot Monk (Satu Mare) după Semifinala GBOB Crișana.

Premiul oferit: o filmare de piesă cântată LIVE și un interviu cu privirea deasupra Clujului.

Aici puteți viziona emisiunile realizate de  BALCONY TV CLUJ : https://www.balconytv.com/cluj-napoca

Premiul Aby Stage Bar

Se mai oferă un premiu special din partea d-lui Mihai Mugescu, patronul de la Aby Stage Bar, care va fi prezent la eveniment și va oferi ca premiu o cântare de club la Râmnicu Vâlcea.

Sursa foto – pagina de facebook a evenimentului

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.