Logo
 
marți, martie 17th, 2015

Sky Swallows Challenger

Trupa clujeana Sky Swallows Challenger canta Alternative / Atmospheric / Post-Rock si e formata din Radu Lazin (chitara, voce), Paul Tenciu (bass), Ralph Bodnaruk (chitara, voce), Eulian Andercau (chitara), Ionel Hindorean (tobe). Initial trupa s-a numit Halat Alb, insa odata cu decizia de a canta in limba engleza pentru a apela la un public mai larg si-au schimbat numele in Sky Swallows Challenger in 2009. In 2012 si-au lansat primul album Align to Collide. Albumul il puteti descarca gratuit de pe site-ul trupei.

1.La ce sa ne asteptam cand ascultam albumul Align to Collide?
La un album sincer, facut din placere si din pasiune pentru muzica.

2. Cum va descrieti trupa in cateva cuvinte?
Suntem curiosi, open minded si ne place sa experimentam, sa ne abatem de la reguli dar sa pastram totusi un echilibru in tot ce facem.

3. Ce va inspira cand compuneti?
Raspunsul scurt e orice. Poate sa ne inspire o carte, o linie de bas, un vis. Incercam sa mentinem un echilibru in exprimare, atat in versuri cat si la instrumentale, sa nu fie nici prea evidenta, nici prea ezoterica.

4. Ce artisti va influenteaza?

Nu avem ca scop definit sa sunam ca un artist anume, dar suntem siguri ca trupele pe care le asculta fiecare dintre au o influenta asupra sunetului trupei. Trupele si genurile pe care le ascultam sunt destul de variate, dar ca sa nu ocolim intrebarea o sa raspundem cu cateva nume, intr-o ordine pur aleatorie: Incubus, Oceansize, Foo Fighters, Tool, Tesseract, Deftones, Karnivool, Mastodon. Si de ce nu: White Walls, Coma, Luna Amara, Fluturi pe Asfalt, Alternativ Quartet, Lights Out.

5. De ce sa venim la concertele voastre?

Pentru ca muzica live are farmec, si pentru ca energia publicului ne inspira si ne da energie, pe care o transpunem inapoi in muzica.

Cu Sky Swallows Challenger va puteti intalni la Jaxx Rock Battle si pe 28 martie in The Shelter, unde vor canta alaturi de Luna Amara.

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.