Logo
 
miercuri, iunie 17th, 2015

The BEAT

Category: , ,

Etichete:

THE BEAT – oferă un proces practic de învățare a muzicii însoțit de metode de predare non-formale, care facilitează dobândirea de noi abilități și cunoștințe ale elevului.

The Beat

THE BEAT s-a născut din dorința de a facilita accesul elevilor în învățarea unui instrument – fie tobe, chitară, voce – fără a se dedica unei școli de stat consacrate, unde procesul de învățare se poate extinde pe mai mulți ani până la obținerea unor rezultate satisfăcătoare.

MARIUS POPA – instructor tobe, chitară
Marius începe ca autodidact în cariera de chitarist/toboșar în urmă cu 15 respectiv 10 ani. În 2002 urmează cursuri de muzică la Psalmody Academy, Danemarca. Experiența muzicală o acumulează din colaborările cu diverse trupe și artiști (Decean, Shekinah, Altar, Vertical, Heidi Schmidt). Patru ani consecutiv participă la festivalul național de muzică DrumFest. Acumulează experiență de studio – înregistrări pentru diverși artiști, co-producție. În prezent Marius face parte din proiectul de muzică ambientală în variantă acustică “Trio Atmosphere”. Pe lângă activităţile muzicale şi lucrul cu copiii, Marius se implică în proiecte sociale – astfel colaborează cu ToofTaff – The Social Drumming Project, Institutul Român pentru Pace – PATRIR, Târgul de Cariere, Policy Center for Roma and Minorities, Big Time Production, Primăria Cluj-Napoca, etc

LIGIA POPA – instructor voce, teorie muzicală
Ligia este absolventă a Liceului de Muzică Sigismund Toduță iar apoi a Academiei de Muzică Gh. Dima din Cluj-Napoca – studii muzicologie, didactică muzicală, teorie muzicală, canto. Colaborează în concert cu Heidi Schmidt – voce, 4Motion – lead vocal, şi acumulează experiență de studio – înregistrări voce pentru diverşi artiști. Ligia are experiență în formarea de coruri de copii, predă ca voluntar în grădinițe şi proiecte implicând copii cu nevoi speciale. Ligia este responsabilă de designul proiectelor şi concertelor aducându-şi aportul la conţinutul, distribuţia şi forma lor.

THE BEAT
oferă un proces practic de învățare însoțit de metode de predare non-formale („learning by doing”), ușor de asimilat, interactive, care facilitează dobândirea de noi abilități și cunoștințe ale elevului într-un timp mai scurt decât metodele clasice.

Studii efectuate pe grupe de elevi dovedesc că practicarea unui instrument dezvoltă abilitățile de integrare într-un grup, oferă relaxare psihică și fizică, crește semnificativ valoarea IQ-ului.

The Beat aduce plus de valoare, prin:

*Concerte periodice de evaluare
*Oportunități de integrare într-o trupă a elevului
*Participare la evenimente (sociale, culturale, concursuri) de anvergură
*Sesiuni Get inspired! (prezentări susținute de personalități ale lumii muzicale)
*Expunerea elevului la muzica contemporană internațională de inaltă clasă (prin sesiuni video de grup)

The Beat

THE BEAT are ca scop promovarea muzicii şi beneficiilor acesteia în rândul copiilor şi tinerilor oferindu-le instruire competentă în muzică şi instrument muzical într-un mediu prietenos, profesional şi creativ. Doreşte să răspundă căutării şi expectanţelor artistic-emoţionale ale familiei facilitând accesul la educaţia de calitate a oricărui copil, indiferent de mediul din care provine, printr-un spectru larg de activităţi

http://www.beatschool.ro/

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.