Logo
 
miercuri, ianuarie 28th, 2015

Shia LaBeouf in in cel mai recent videoclip lansat de Sia!

Actorul Shia LaBeouf apare in cel mai recent videoclip lansat de SiaElastic Heart. Pentru ca artistei nu ii palce sa apara in videoclipuri, rolul ei a fost luat si de data aceasta de dansatoarea care a aparut in Chandelier.

2

Videoclipul a fost regizat de Sia si Daniel Askill, cel care s-a ocupat si de regia clipului Chandelier, cel in care am facut cunostinta cu dansatoarea Maddie Ziegler. Ea face acum pereche cu actorul Shia LaBeouf, care reuseste sa ii faca fata cu brio in dansul-lupta pe care il interpreteaza impreuna. Noul clip al Siei pare sa il intreaca cu succes pe cel realizat pentru primul single de pe 1000 Forms of Fear.

1

Dupa mai multe incercari, Sia a ajuns sa aiba succes in cariera ei de artist pop, nu doar in postura de compozitor. Albumul 1000 Forms of Fear a urcat pe primul loc in Billboard 200, iar hitul Chandelier a intrat in heavy rotation. Sia este nominalizata in cadrul premiilor Grammy la categoriile „Record of the Year”, „Song of the Year”, „Best Pop Vocal Performance” si „Best Music Video”.

Cum vi se pare videoclipul?

Sursa: Urban.ro

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.