Logo
 
joi, octombrie 1st, 2015

Vrei să cânți? Înscrie-te în campania VREAU SĂ CÂNT!

Vrei să cânți? Acum ai șansa!
Înscrie-te în campania VREAU SĂ CÂNT!

Proiect susţinut de BCR – Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului
Ediţia a 5-a, 2015

Vreau sa cant 2015
În data de 1 octombrie, Musicomania dă startul celei de-a 5-a ediţii a campaniei “Vreau să Cânt!”.
Organizată pentru al cincilea an consecutiv, campania Vreau să cânt!  a devenit în scurt timp un eveniment foarte aşteptat de tinerii clujeni.

Atunci când vorbeşti despre tineri pasionați vorbeşti și despre muzică! Pasiunea pentru muzică și încrederea în talentul și dorința de afirmare a multora dintre voi, este ceea ce a pus bazele acestui proiect prin intermediul căruia, Musicomania și Bigtime Production vă lansează provocarea de a vă face vocea auzită, pe cele mai frumoase acorduri muzicale.

Ești talentat, dar nu ai găsit până acum oportunitatea de a te face remarcat în domeniul muzical?
Acum ai șansa! E momentul tău să te faci auzit!

Campania Vreau să cânt! a fost concepută cu scopul de a le oferi o șansă tinerilor muzicieni care doresc să se facă remarcați în plan muzical și de a susține, înainte de toate, pasiunea pentru muzica adevărată.

Cei care vor spune DA! provocării, trebuie să se înscrie online, trimițând un email la adresa contact@musicomania.ro. Acesta trebuie să conțină: numele, o fotografie, adresa de email și numărul de telefon, dar și câteva cuvinte despre ceea ce îl recomandă ca artist și piesa aleasă pentru concurs.

Programarea participanțiilor la studio se face numai de către Bigtime Production. Concurenții vor fi contactați prin email sau telefon.

ATENȚIE, anul acesta concurenții vor cânta piesa aleasă în direct la Musicomania.

Musicomania are o emisiune săptămânală care se difuzează în rețeaua Radio Transilvania în fiecare joi seara de la ora 8. În prezent Radio Transilvania deține frecvenţe de emisie în 11 oraşe (Oradea, Satu Mare, Carei, Baia Mare, Bistrița, Aleșd, Zalău, Cluj Napoca, Turda, Luduș, Mediaș) din Transilvania, fiind recepționat în peste 15 oraşe şi localităţile limitrofe.

Materialul audio va fi înregistrat și împreună cu poza concurentului va fi afișat pe pagina de web www.musicomania.ro pentru votare.

Marele premiu oferit de Bigtime Production celui desemnat câștigător la finalul concursului constă  într-o piesă nou nouță, compusă special pentru el, pe care artistul va avea ocazia să o lanseze la unul dintre evenimentele organizate ulterior de către Bigtime Production.

De asemenea, cele mai bune voci înscrise în competiție, vor avea șansa de a concerta în cadrul evenimentelor: Maratonul Internațional Cluj Napoca, Seri de Vară Clujene, Zile de Cluj, Târgul de Crăciun …ș.a.

Programul campaniei Vreau să Cânt!

Programul de desfășurare a campaniei este următorul:

 • 01 octombrie – 8 noiembrie  – înscrieri
 • 9 – 27 noiembrie – înregistrări, producție și ridicarea materialelor pe site
 • 1 – 9 decembrie  – votare
 • 12 decembrie – semifinala, la Shto College Bar, de la ora 19:00
 • 19 decembrie – finala, la Shto College Bar, de la ora 19:00

Campania „Vreau să cânt!” se desfăşoară în localitatea Cluj-Napoca, în perioada 1 octombrie  – 19 decembrie 2015.

La campania „Vreau să cânt!” pot participa toate persoanele fizice, cetățeni români sau străini, cu vârsta cuprinsă între 12 – 60 ani.

Pentru mai multe detalii accesați regulamentul.


Evenimentul este organizat de Musicomania în parteneriat cu Bigtime Production  și susținut de BCR –  Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015.

În acest an BCR – Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului susține implicarea acestor tineri talentaţi, în cea de-a 5 ediţie a campaniei Vreau să Cânt!, prin BCR City Card.

BCR City Card este un card de debit cu zero costuri de emitere și administrare, retrageri de numerar gratuite la ATM-urile BCR, mobilitate prin accesul gratuit la Alo și Click 24 Banking.
Cardul oferă și reduceri la o rețea extinsă de comercianți: hoteluri, restaurante, cafenele, saloane de înfrumusețare, activități de petrecere a timpului liber – detalii pe www.bcr.cluj.com/

Cardul se emite gratuit tinerilor cu vârste între 14 şi 30 de ani, fiind eliberat pe loc, pe baza actului de identitate în unitaţile BCR. Poate fi   achiziţionat în cadrul pachetelor Xteen sau CAMPUS BCR.

Cu BCR City Card o viată agitată devine o viaţă bogată!


Partenerii evenimentului sunt: Tomi Tothpal, Cursfotografie.ro, MM Show, Elfs’t şi  Shto College Bar.

Evenimentul este promovat de: Digi24 Cluj Napoca, TVR Cluj, ProFM, Radio Transilvania, Monitorul de Cluj, Zile și Nopți, Cluj AM, Ora de Cluj, Buzznews, Transilvania Reporter, Revista Bulevard, ClujLife, Partytude, Nappoca, Eclujeanul, Orașulcluj, Clujuldebuzunar.ro, Cluj.com, Bunadimineata.ro, Muzzix.ro şi Clujul Cultural.

Vreau sa cant!

Fotograf: Cristian Trâncă

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

15 thoughts on “Vrei să cânți? Înscrie-te în campania VREAU SĂ CÂNT!

 1. foarte simplu! Cei care vor spune DA! provocării, trebuie să se înscrie online, trimițând un email la adresa contact@musicomania.ro. Acesta trebuie să conțină: numele, o fotografie, adresa de email și numărul de telefon, dar și câteva cuvinte despre ceea ce îl recomandă ca artist și piesa aleasă pentru concurs.

 2. foarte simplu! Cei care vor spune DA! provocării, trebuie să se înscrie online, trimițând un email la adresa contact@musicomania.ro. Acesta trebuie să conțină: numele, o fotografie, adresa de email și numărul de telefon, dar și câteva cuvinte despre ceea ce îl recomandă ca artist și piesa aleasă pentru concurs.

 3. Bună ziua , doresc și eu . Dar în schimb adresa de mail a dumneavoastră nu mă lasă să o adaug deoarece îmi zice ca e prea lungă . Unde mă mai pot înscrie ?
  Sau ce e de făcut ?

 4. :)) ok, te poti inscrie pe pagina de facebook ( musicomania). Lasa acolo un mesaj cu datele tale de contact ( telefon, adresa de email) si piesa pe care vrei sa o canti.

  Multumesc

 5. Site looks sharp. Very clean design. Here’s hoping on the BB renewal. But really, man…. Dominos? Have some ser-elespfct. Let’s not slum lower than Pizza Hut until the residual well runs completely dry, eh?

 6. buna as vrea si eu sa imi lansez o cariera in muzica : *** o ador! va pup multumesc…..!

 7. Si eu am 19 ani si as vrea sa ma lansez in muzica, visez de mult la asa ceva …. Ma-ti putea ajuta … Cu stima si respect va multumesc

 8. Buna am 19 ani si miar face placerea sa ma lansez in muzica imi doresc de mult sa cant ….. Cu stima si respect va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.